A cake called blondie…

 

These days, I get to bake not once, but twice a week.最近、週2回ベーキングを楽しんでいます。 Tuesday’s students got to sample my own mum’s secret recipe for spicy Yorkshire biscuits. 火曜日の生徒のため、ヨークシャー生まれの母自身が考えたスパイシーなビスケットを作りました。They went down a real treat with a cup of white tea. ホワイトティーと美味しく頂きました。For Thursday and Friday’s Afternoon Tea classes, I tried out a new recipe: Lemon mascarpone blondies. 木曜日、金曜日のアフタヌーンティーレッスンのために、新しいレシピに挑戦しました:レモン・マスカルポーネ・ブロンディ。Blondies, originating from the US, are, not surprisingly, similar to their tasty cousin, the brownie. However, whereas brownies are made with cocoa powder and chocolate, blondies are usually made with vanilla and brown sugar. ブロンディとはアメリカ生まれの濃厚な焼き菓子です。ブラウニーとよく似ているが、ブラウニーはココアパウダーやチョコレートが生地に混ぜ込まれているの に対し、ブロンディーではそれらの材料の代わりにバニラとブラウンシュガーが使われている。These are made with lemons and a good helping of mascarpone cheese, meaning that they are rich, moist and rather delicious. このレシピはレモンやマスカルポーネチーズを利用していますので、本当に濃厚で、美味しいお菓子が出来上がります。Check out the recipe here. レシピはこちらへ。。。。

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Published by Helen Otori

Culture and Communication Consultant Owner-Operator of White Rose C.C.C, English Language School in Kishiwada, Japan

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